Sunday, October 9, 2016

Hoe Om On - Balans Deel In Dag Trading Gebruik

Hoe om On-balans Deel in Dag Trading Gebruik O p-balans volume is 'n lopende totaal van die bedrag van die handel in die mark in 'n voorraad of kommoditeit. Om die volume op-balans as 'n dag handelaar, eerste blik op vandag se sluiting prys relatief tot gisters te bereken en dan een van die volgende: As vandag se noue is hoër as yesterdays: Voeg vandag se volume te yesterdays on-balans volume. As vandag se sluiting prys minder as gisters is: Trek vandag volume van gisters totaal. As vandag se noue is dieselfde as yesterdays: Moenie iets doen! Vandag se balans is dieselfde as gisters. Baie handelaars op te spoor op die balans volume met verloop van tyd, en hier is hoekom: 'n verandering in volume dui op 'n verandering in vraag. Die verandering in vraag kan nie vertoon in die prys dadelik as genoeg kopers bestaan ​​om volume van verkopers te absorbeer. Maar as nog meer kopers is daar buite, dan is die prys gaan styg. Dus, die volume van selfs klein dag-tot-dag stygings in die prys behoefte om te word bygevoeg met verloop van tyd. As die volume hou terwyl hulle opgaan, dan op 'n sekere punt, is pryse gaan hê om te gaan na die vraag te voldoen. Aan die negatiewe kant, die volume van 'n klein prysdalings optel met verloop van tyd ook. Met verloop van tyd, kan hierdie bundel toon dat baie min opgekropte belange bestaan, wat aandui dat die pryse kan kwyn vir 'n geruime tyd. Baie handelaars kyk na on-balans volume om die gedrag van die sogenaamde slim geld te meet, soos pensioenfondse, verskansingsfondse, en onderlinge fonds maatskappye. Hierdie groot institusionele rekeninge geneig om handel te dryf op beginsels eerder as emosie. Hulle begin oor die algemeen die koop van 'sekuriteit by die punt waar die stom geld is moeg van die besit dit, so hul vroeë koop groot volume met min prysverandering kan laat hoor. Maar as die instellings hou koop, die prys het opgegaan na die slimmer individue en die vroeë instellings te kry om deel met hul aandele.


No comments:

Post a Comment